Sesi Menconteng Muka /Mengandam Oleh Ladybirdluvone

Kalau ikut entri malam tadi ini adalah jawapannya kenapa kejadian tido siang yang melampau terjadi..
ini bukan gara² harus menjadi mak andam tapi dah tau kena mengandam pepagi  boleh lagi pergi berfoya² bersama incik chubby dan adek di downtown Cheras sampai kesubuh ..
kata malam minggu apalagi gi meronggeng la..pastu dapat tido kejap je..Dengan muka agak smack pagi² bersiap menuju kerumah opah kuh untuk sesi mengandam..Ini mengandam untuk nikah yang last minit bitau okehh..
Mengantok yang tahap tapir kutahan jua itu belum lagi kelenguhan kaki berjalan² semalam tapi demi nak makeup adek sedarakuh nih ku tahankan aja..dah abis make up dan selesai sesi pernikahan yang bermula 11 pagi mereka sah jadi suami isteri lihat jam ditangan  tepat jam pukul 1tengahari batery dah betul² low balik kerumah recharge balik energy yang hilang yang pastinya 8 jam okehh dah ghupe macam baru beli handphone baru kena charge 8 jam ekeke..
Nih nak taip update entri pun lemau sebab semalam dah tidor lama hambik malam tadi subuh baru tido pastu pagi² pergi kerja sekarang takde ghupe orang dah..dengan sakit ishkk² tak lalu nak citer nak taip lagi sambung next entri la..okebai~


Gambar Before and After
*
*
*
*
*
*
*
*Foundation time nih guna Elianto punya je kalau ada foundation macam bawah nih comfirm muka menjadi sangat gebu..

Lagi muka pernah kena conteng:-

8 comments :

Cik Eka said...

eh boleh mekap kan lah..hehehheehehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Cik Eka - bole sket² je kot..hehe..

mizzkechique said...

order akak la mekap penantin nt..hehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

MZ- hehe makeup saje² je pun..

msredcheesecake said...

mengandam ke...cun la mekap nyer...

kalau berminat jemput join segmen, tengss yea...

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/segmen-msred-my-favorite-photo-and-why.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Msred- ishk lawo ke teman tengok biase je heheh..

nome said...

so sweet...mmg berbakat u :D

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

nome-sweet ea..thnks

Total Pageviews