Padah dicium sibibir Merah

Kelmarin tiba² je my apitt demam padahal seperti biasa pagi² daddy nak pergi kerja mesti tapau dulu breakfast sambil bawa apitt jalan² sebentar naik motor..Tapi pagi tu apitt balik kerumah dengan melekat lipstik berukir bibir dekat pipi dia..Incik Chubby kata makcik jual nasi lemak yang cium amboi gatai benor cium anak teruna orang..Geram je dah le lipstik kaler merah terik yang incik chubby pun tak lap terus tunggu sampai umah baru nak lap..

 Gambar Ehsan Google

Macam ini lah bibir berlipstik yang melekat dekat pipi apitt..Apa lagi rasa tak puashati pula tak suka lah orang cium² anak sampai meninggalkan bekas..Lepas tu tak sampai tengahari mak call bagitahu yang apitt tiba² demam panas sampai muntah² susu keluar ikut hidung..balik rumah pun tengok apitt lembik je badan panas giler padahal pagi tadi elok je tak demam pun..nih lepas kena cium dengan makcik indon jual nasi lemak tu terus je jadi macam nih..

 Tian anak mama nih..tanjat apitt sampai demam


Nasib baik dah bawa pergi klinik bagi makan ubat dan walaupun disebur balik ubat tu-kes tak suka makan ubat macam mama dia ..malam dia tidor siap letak koolfever dekat kepala dengan belakang badan sebab terlampau panas sangat..Susu pun takmo minum kalau makan lagilah siap cakap lagi "apitt domam"..Bagi air gas(100 plus) laju je sebotol dia minum..Alhamdullilah Apitt semalam dah okehh sehari je demamnye nampak sangat terkejut kena cium dengan sibibir merah..

P/s-opah apitt kata entah² sibibir merah geram dengan daddy kot cium apitt..




Top Story

4 comments :

risa said...

siannya apit!! dah bawa pi klinik lom neh...sekarang musim demam eh
alahaiii tu yg riso kalo anak2 sakit kan dear kannn

mizzkechique said...

amboi...gitu sekali penangan sibibir merah...hehehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

k.risa -dah bawak and dah okeh semlm sehari je demam panasnye//demam terpanjat agaknya..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

MZ- Yea sangat dasyat kan..tian apitt

Total Pageviews