Nuffnang:Sikit-sikit lama-lama jadi bukit

Jam dah pukul 1.35 am dekat my pinky lappy nih tapi mata segar bugar tanpa rasa mengantuk..itu la gamaknya pabila dapat tidor siang tak ketentuan hala..tidor siang macam tidor dimalam hari 8 jam tu aduh giler pecah rekod tapi ada story mory tu nape bole tidor lama camtu later story next enry okehh..
tadi sahaja buka nuffnang nak tengok analytics sekali mouse terhala ke earnings eh macam naik lagi je..syukur alhamdullilah walaupun sikit tapi tetap bertambah dari dulu RM00.00 ..

Agak terkejut jugak cepat pula naik sekarang padahal trafik ciput je cuma adalah beberapa hari trafik tetibe je mencanak naik dan sumbernya adalah tempat saya ping blog iaitu di innit,apesal.com dan group2 dekat FB.

Ada jugak dengar trafik banyak pun tapi takde earnings atau BE sebab takde bintang dekat nuffnang..Adeh tatau nuffnang bagi macamaner earnings tu..otai blogger sila beri tunjuk ajar...plishh....

  • Jom main game Angry Bird..eh takde jom download kat sini sambil makan ini dan join ini mana tahu sambil tunggu download boleh menang ipad2.

    9 comments :

    kaizen said...

    x faham laa... ape function bintang tu ek??

    jom tengok2 sini kaizen & Urban-or-Disaster

    mizzkechique said...

    wahh..berbintang2 dh..keep blogging.. =)

    ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

    MZ - Dah twinkel² little star nih ngeh²

    ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

    kaizen - yang tahu saya kalau banyak bintang pengiklan lagi suka beriklan kat blog kita..

    Lissa said...

    cmen nak tambah bintang tu ek??lisa punye bintang tak begerak2 dari dulu. still cenggitu jerkkkkk. huhu

    ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

    lissa - tak sure la nak buat macamane tapi pernah dengar dorang kata kalau settings kod nuffnang betul² kat tempat dia cepat naik..

    kaizen said...

    ooo.. cam2 ek... tq2...

    eila's roy said...

    wow full bintang untuk skyscrapper,... x tahan.. hehe... tahniah,,, sy pn bertambah semangat nak berblogging sebab baru dapat satu be...

    ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

    eila's roy - HEHE..bintang tu jadi full pun sbb saya tak guna html tp kod nuffnang tos masuk dalam edit HTML..cuba awk test..

    Total Pageviews