Lagi video pekerja KFC

Sebelum nih dah kecoh pasal video aksi panas cook pekerja KFC dan sudah keluar penjelasan rujuk entri ini sekarang ada lagi video membabitkan pekerja KFC..Ishk kembang lak tekak nih nengoknye..




Cuba kalau bagi dorang makan tapi buat macamnih depan mata dorang..otak letak kat lutut ke hape..

Nak look so gojes perut slim meh picit sini..

P/s:Hari ini bukan Sponatenus Thursday tapi Video day sebab entri arini semua video saja



11 comments :

zie_ira said...

buruk punye perangai,,hishh,,sakit ati je dengar die ketawe ,,macam pe je,,teruk btol la diorg ni,,

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

zie_ira -memang sangat kurang ajar kann..

HARITH ISKANDAR said...

malang sungguh..sian org yg kene :(

AHMAD ZALANI said...

"daripada korg perah balik minyak kt dalam tu.. baik korg kencing je.. pastu korg goreng ayam bagi mak bapak korg makan.. mesti sedap punye mak bapak korg ratah ayam tu kn ?!"

rizaros said...

xde otak punya olang.. hahaha

salam pkenalan.. dtg dr blog gegar julai. dah follow, jom follow sy jgak untuk smangat bblog :) maceh2..
>>rizaros.blogspot.com

PinKy MoMMa said...

ni sabotaj company sbb gaji ciput kot..
tapi tak pikir org lain..
kat dunia dia lepas..

kt akhirat nnt biar dia yg jawab!

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

hARITH Iskandar - itu la malang sungguh tapi mana tau sendiri kena haru..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

ahmad zailani - memang patut buat kat dorang balik cenggitu..tak bermoral langsung..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

rizaros - mmg takde otak pun..nnti sy blogwalking yea..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

pinky momma - gaji ciput pun mane boleh buat macam tu..damn..

~ch@wi~ said...

mmg melampau pon diorang ni..bodoh btl la...



New entry: Cara Meletakkan FB Comment Box Pada Blog

Review Perodua Myvi Extreme 1.5 2011

Total Pageviews