Jom Pasang button Follow Twitter kat Website

Jam dah menunjukkan pukul 6 petang..kalau kat sekolah dah munyik bell kringgggggggggg' menandakan waktu balik... yeay semua terkinja² balik akibat dah keletihan mengadap pelbagai karenah "DEBTOR"..tapi saya dengan kepala yang agak berpinar² kepeningan mengadap Pc nih dari pagi setia menunggu incik Chubbykuh..Lambat pulak B arini dah lah tak sihat lagi nih...buat tutor la dulu nak jadi cikgu tak kesampaian ~ngeee...

Dari tadi dah jenuh blogwalking bikin satu entri kita kasi share ...siapa dah tau ketap gigi dan bibir kuat² sebab saya nak bagi tau pada yang tidak tahu ini yea..

Sapa tahu pasang button Follow Twitter macam dibawah ini sila angkat kening laju²...


Langkah 1:-
Klik sini untuk ke sinun

Langkah 2:-
Masukkan User name korang eh jgn tiru kat bwh nih username saya...


Langkah 3:-
Dah settle setting copy kod HTML >
Pergi ke Dashboard >Design>Page Elements>Add A Gadget>HTML/Javascript.
korang copy paste code kat bawah ini di HTML/javascript
Okehh done..senang tak?


p/s:-ini bukan blog tutorial tapi just kongsi je apa saya tau..

Total Pageviews