Jom check bila korang start Bertwitter

Ini memang dah tahap kebuntuan tiada tahu apa lagi nak update entri..Kelemauan masih terasa akibat sesi memanjakan diri selama 4 hari melentangkan diri dikatil..Ehh²..saya sakit lah semput aka asma tak boleh nak buat apa..Apa pun tak boleh buat koje sikit pun dah semput bukan pemaless tau walaupun hakikat dari azali ekeke..

Dah takde idea saje je pun nak update jugak..korang ada TWITTER tak?Korang tahu dah berapa lama korang berkecimpung dalam twitter nih..macam saya nih baru je lagi kot nak layan pun macam tak bererti je sebab tak reti..Meh la kita check it out uollls punya...klik kat sini je..


ini saya punya



P/s:-jangan la malu nak jadi follower saya muahhaha...


10 comments :

PinKy MoMMa said...

hukhukhuk ada acc twitter tapi tak get to use ;p

last last bersawang huhu..

mizzkechique said...

dear...akhirnya MK aktif tweet2 ni...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

PinKy MoMMa -kehkeh sama la kita ini pun sebab update blog baru berupdate twitter.. ;)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

mizzkechique -wow dah aktif meh la follow say yg tak aktif nih hhahha

aTy _faRed~ said...

eerrr... tak reti pown nak pakai twitter nih..hahaha..[giler jakun].. face book pon dah account close tau...adoyai pun.... ;p

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

aTy _faRed~ la ingt sy sorg ade geng ghupenye...eh npe fb pn close...fb oke tau..saya reti muahahha

kemboja said...

ada juga akaun twitter tp da lupa pasword.. heehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

kemboja - caner bole lupa da...kompom lama tak bukak kan..

Blogberry Emry said...

Salam gegar..Jom lawat Blogberry Emry™ nak??

Amirul Amin said...

oohh..bole yer..

Total Pageviews