Ini makan dia....


Kerajinan ku terbantut gara² sistem loading..asal nak rajin je mesti sistem dan² je buat hal time maless laju bebenor plak..layan movie sekali lagi besh gak nih..
Oh yea maybe gara info yang ku update aritu TM line problem 25hb sampai 31hb Julai-baca sini..Ermm comfirm lah collection this month tak archive target..no commision uwaaa....sob..sob² menetes air idung tersedu sedan memikirkannya..
ishk tamo fikir la pasal nih sakit otakk..nak cerita semalam berperang didapur bersama incik chubby..Gile berperang berpeluh² eh bukan bergaduh okehh berperang menyiapkan hidangan My MIL mau datang..Bukan MY MIL je adik² beradik incik chubby bersama birasku pun ada sekali kira penuh lah teratak buruk saya semalam..
Aiyark..takde idea nak masak ape dah nie last² menu yang sempoi bagus nan hado ini saja ayam goreng berlado style masak macam disini,sayur kubis goreng,tomyam campur lebih kurang macam resepi ini,ikan goreng dan telur goreng.
Air pula bikin sunquick ais je sempoi itu pun incik chubby yang bancuh huahauha nasib baik juga along datang membawa domino's..
alamak tak sempat pun nak snap gambar tak terkejor sebab dorang sampai masih tengah memasak dan kelaparan melanda terus mencekik je ekeke..Sorry yea mak itu je yang ada pastu plus menantu mak nih bukan hebakk sangat bab memasak nih..

 Gambar ehsan Google
~Naked Chef~



P/s :-My MIL tanye macamana nak masak Ayam goreng berlado style saya..sedap ke mak?hehe
 

4 comments :

msredcheesecake said...

ladybird, preggers gak ke? mil puji masak mesti sedap la tu...hheee

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Msred - yup preggy dah 26 weeks..takde puji pun cuma mintak resepi jew ;)

PinKy MoMMa said...

wahhhhhhhhhhhhh mak mertuo tanya resipi??? hebak ni hebak! ;)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

pinky momma - hehe haruslah dia tnye sbb nak tau kenapa anak dia boleh mbesar dengan jayanya..

Total Pageviews