Ganja stim ke ?

Adoiii pekehel nih yop...yop junior dalam peyut nie tiba² tingin ganja plak...adess mana nak cari nih...
Eh² kome bukan ganja orang isap ketagih tu lah tapi nasi ganja..besh ke ek?
tak pernah makan pun pernah dengar je ..
Ate ke pelik je nama nasi tu..ke lepas makan stim je kot..ekkee..Mana nak cari nih..time² cenggini peyut nih macam² lah nak makan yelah sebab time nih kegedikkan akan dilayan okehhh..hikhikhik..
Try tnye cik Google image ate ghupe Nasi Ganja tengok lebih banyak macam Nasi Kandar..
Kalau ghupe gitu memang teman suke sangat la..tetibe loghat perak plak..Tadi teman survey dorang kata nasi ganja nih asal dari perak betul ke?

Yang nie teman tamo..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

yang camnie nak lah



ghupe nasi ganja hasil ehsan google



Tak dapat jom ikut saya lari majuk..

Don’t miss the famous Jakarta shopping! Check out #BestourJakarta for RM388 at #MilkADeal

17 weeks to go...yeehah

p/s :Tamo ngidam bukan² tapi....


15 comments :

mizzkechique said...

pnh dgr nasi ganja...tp xpernah nmpk lak..

PinKy MoMMa said...

kalau makan nasi ni stim gak ke huhu..
x penah cuba lagi ni ;p

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

mizzkechique- Saya pun tak pernah nampak tengok kat google je..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

PinKy MoMMa -yela kot abis npe nama dia nasi ganja..hhehhe..

Isteri Encek Bard said...

huhu firts time dengar nie.. hihii

nome said...

nasi ganja kandar mmg sedap....ada satu kat jalan tunku abd rahman..bebudak opis ni suka melantak kat sana time lunch...tp mmg sedap tahap olimpik pun :D

Izyan Masri said...

HAHA.SCARY OH NAMA DIA NASI GANJA XD

msredcheesecake said...

Baru firwt time dengar ni....nak cuba ke tanak?ermm...

Nak tumpang2 kat blog ni....hheeesalam kenal..

Acik said...

jangan amik ganja! heheheee

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Isteri Encek Bard -awk tak tingin nak rasa ke?heheh

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

nome -yeke yang dekat depan sogo tu ke sbb tengok ramai orang beratur kat situ

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Izyan Masri -kan nama dia pelik je hahaha

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

msredcheesecake -jom la test rase..tak penah rasa jugak..hehe
slm kenal jugak..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Acik -yela nanti stim muahahha

saya bukan tomato said...

first time dgr .. err lapooooooooooo ;p

Total Pageviews