Check up My Junior 24 weeks 6 days


Pejam celik dah 25 weeks today..tapi ini entri cerita masa check up last thursday aritu..macam biasa check up kena amik number dulu pastu pi test urine dulu sebelum giliran dipanggil..
urine sib baik okey yelah kan kata saya nih jenis minum air sikit sib baik urine tak kotor..ermm seperti biasa timbang berat dan yang pastinya seperti check up sebelum nie naik lagi tapi bukan 3 kilo tapi 2 kilo je kira okeh lah tu dah jaga makan..padahal tiap2 malam bedal ini
nurse kat situ apalagi seperti biasa membebel tak ketentuan hala dan padahnya kena minum air gula lagi next month sungguh tak besh..dah tau date tak payah  pose nanti
adoii kenapa lah bila check up je kena check darah..dulu check takde hal punye sebab cucuk hujung jari je itu pun kira sakit tuu sekarang nih kena amik darah kat lengan plak..sakit giler okeh dah la saya segan sket dengan jarum2 tu..
belum sempat lengan rasa pedih2 kena amik darah tadi kena injection kancing gigi oh ini memang sangat ohsem sakit sampai tangan lenguh dan bengkak..padah juga tak tuam awal2..

inilah darah yang kena amik last thursday-Abaikan buku merah yang berbalut bak kata doc ingat 1st baby


Image 2D

24 Weeks Pregnant
24 Weeks Pregnant

Macamnih kot ghupenyer kat dalam sinun..

p/s:-demi my bb junior dalam peyut mama sanggup redah jew...

Total Pageviews