Cara dapat Earning Churp Churp RM888.88 dalam masa 2 minggu

Selamat Tengahari...

Burp..alhamdullilah kenyang makan tadi minggu depan no more lunch hikhik dah start Ramadhan kena berpuasa..tau baca niat dah ke kalau tak tau eh maybe lupa baca entri ini.Bila berblog-ING je mesti yang suka menyelam sambil minum air iaitu berblogging sambil menjana pendapatan dengan iklan²..Baru rasa indah je kan kita cuma berblog je dah dapat duit..Ishk² tapi ingat senang blogger otai boleh lah kot earnings ribu riban tapi yelah kalau nak cakap apa pun dah memang usaha dorang sampai boleh masyuk cenggitu..

 Ohhhh...Emmmm...Geeeeeee!!!!!

Pssttt dengar² ada jugak blogger otai atau pemes diabad ini guna IFRAME untuk tujuan ini..Entah nak cakap lebih² pun tak reti nak check kalau kalau kat blog tu ada guna iframe selalu dapat trace dekat banner jelah kot..Aduh macam tu pun ada mau senang kan ...

Tengok laju je orang klik tengok tajuk ini ingat pun senang mau senang dan kaya cepat pastu ada hati nak dapat earning churp² banyak cenggini dalam masa 2 minggu..memey harapan tapi tak tau lah kalau blog pemes kan saya lain blog picisan saje..tapi tiba² rasa besh je walaupun earnings tiba² naik 6 hengget..banyak tu ekeke..

Jom Register Churp-churp Disini

Nak senang dalam mimpi je la(ini adalah setelah diedit muahahhahaha)


Lagi story mory saya pasal Nuffnang & Churp²

Cerita terbaru Nuffnang Kena Hacked

6 comments :

mizah said...

bestnya..nak jugak :P

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

mizah -HEHE siapa yang taknak saya pun nak.. ;)

diana said...

tak pe la..
walaupun di edit merasa la juugak nombor nya banyak..
ekekekekek

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

diana - yelah tapi kalau betul² kan besh..

kaizen said...

sape pakai iFrame tu boleh kne bann kn??

*ade blogger otai pakai iFrame... x layak pggl blogger otai kalo cm2...

latest entry 2 Benda yang Blogger TAKUT & Urban : Camera Paling CANGGIH

wanbu said...

perghh... edit gupernya

ingat bebetul tadi ewwww... :P

apa-apa pun kena gandakan usaha, baru asyuk poket!

Total Pageviews