24 weeks..

Erm pejam celik kejap je dah 24 weeks tapi puyut kecik cinonet lagi masih boleh berseluar yengkey..rasa ini semua gara² nurse tu advice suruh diet jangan makan nasi benda² yang berkhabohirdat eh boleh salahkan nurse plak..Yelah mana taknye sebelum ini saya memang paling teror bab² memketerdarah yang agak seghupe bela jin tonjet kepala jambul...yang makannya macam 4 orang makan sekali hadap eiii betulke? tak lah kira makan nasi bertambah lah...ayat cover line nanti orang kata gelojoh plak...


Sekarang ini makan pun teragak² karang makan banyak berat naik pastu bila berat dah naik nurse kat klinik mengandung tu akan membebel cam mak nenek ..Siap boleh sound awk tak jaga makan awk tu dah la sakit macam²..boleh ke cakap camtu..kecik hati saya bukannya berat saya macam orang obesiti pun cuma 53kg je dari asal 47kg..nih dah kurang makan kalau khamis checkUp berat still naik jugak tak tau lah kena pergi Gim kot exercise atau buat lompat kinjang berirama..

Gambar tiada mengena saja letak tak boleh ke?
Incik Chubby dengan dak budget lawo katanye apitt

Tengok bila dah pogek menunggu kedatangan Incik Chubby untuk pick up kat opis nih mulalah rasa meroyan nak membebel je rasanya..Kesian korang yang baca nih eh ada orang baca ke?kalau takde pun takpe lah saya memang suka cakap sesorang pun tapi tak gila okehh cakap dalam hati terus taip dalam blog..okebai dah abis bebel..


Lepas delivery nanti nak g Spa lah..kat milkdeal murah²


p/s-Dalam hati berdebar² menanti si junior..macam sakit je..



3 comments :

Cik Eka said...

wahh ladybird....best tak peknen??

hehehehehe..
eka suka tengok org mengandung..suka pegang perut...dan sukaaaaaaaaaaaaaa baby sangat2..hehhe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

besh la..lagi besh bler delivery..pergi sorang balik spital b2..tp sakitnyer...samalah suka bau bby besh la..

mizzkechique said...

wahhh... meriah...

Total Pageviews