Untung lah kau ada keluarga..


Selamat malam..
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sila baca dengan mood sedih tahap meroyan..sungguh sentap pulak tengok citer Juvana episod kali nie..cerita apek ketika flashback kenapa dia boleh masuk dalam sekolah tu..sedih okeh part dia nak cari duit tanggung adik2 terserlah sifat tanggujawab dia sebagai anak yang sulong walaupun hakikatnya dia menipu dan mencuri..

Masa menonton tadi pun sambil dinner ayam penyet owh sungguh heaven tapi
tengok apek adik beradik makan tu rasa
sentap..itu baru cerita tv macamana
pulak realiti memang berat mata memandang lagi berat dorang yang memikul..sangat touching la saya cenggini..




Sedih dan hiba pulak time daim cakap baguslah masih ada keluarga daripada ada orang yang takde keluarga..aduhh..mesti dia terasa sebab tiada siapa datang melawat dia..huwaa sedih je dah la buat muka seposen..selalunya time tengok Juvana geram dengan si botak dengan kuncu2nya ada je benda jahat buat kat si daim tu..ishk tak sabar pulak nak tengok episod minggu depan..

P/s :-syukur alhamdullilah saya ada family :D
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments :

Total Pageviews