TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG !


Kalaulah saya ini seorang HACKER..banyak blog saya dah hack owh sangat kejam saya nih..ada niat tu sebab tu tak jadi HACKER..kalau dapt hack pun blog yang pemes tu hari² saya update suruh terjah blog picisan saya nih...

Banyak sebenarnya nak hack hikhik...salah satu blog IZYAN hari² pergi blog dia tau baca gosip ahaks..jeles tengok hari² ramai je orang online pergi blog dia baca gosip..cuba baca blog saya pulak kan lagi besh..eh besh ke?

Kalau cerita personal blog pulak mestilah  Kupu² kecik aka Yuyu Zulaikha..baca blog dia dengan penulisan dia buat saya rasa comel je..adess boleh pulakkan Yuyu tulis saya rasa hohoho..Yuyu kena selalu update hokeyy kalau tak nanti saya Hack awakk baru tau..sekian.

p/s-banyak lagi sebenarnya kalau dapat hack blog Fatin Liyana pun boleh je...buat tutorial pakai shawl..

22 comments :

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

yuyu larik....

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

fara said...

singgah + follow :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

teringin nak jadi hackers... nak hack blog ni boleh...?? heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

emeera asnary said...

yuyu ? FL ?? wah wah, nk kene hack nyh, hehe =)

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

c u m u h a m a - ala hack sehari je boleh kan..jap2 terjah kamo..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

normala_ali -saya akan fikirkan kemudian nak hack ke tamo hahha..

terbang kesinu nak terjah

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Lulu Caldina -saya kejar llallallaa..yuyu tak kuat lari..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

niena shopping2u- pekata g search google cara hack blog muahhahaa..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

fara-thnks singgah dan follow sini

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Alia Natasha-tamo2 jadi hack tapi hack pemeskan blog nie pastu bagi balik yea..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Izzat Nazmi Saiful Bahri - jangan hack ini blog tak pemes tarak untung hack ekekke

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Sya_Cda -toksey2 hack tak sesuai..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

solomolo- saja tak kata je sok kena la saya hack haha

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

emeera asnary -eh jom bgabung hack dorang

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Mohd Hazwan Hashim -tankiu

Total Pageviews