Telur masak sos





Korang dah lunch..bestnye ada selera makan..saya jugak yang kelaparan tak sihat bila makan je bluweek balik..hehe rugi2 hahah kelihatan tidak senonoh disitu..so arini lunch terpaksa berdiet la ..orang best makan2 isi perut saya jugak yang ter'pongek..oke nak share menu simple malam tadi sebab takde selera nak makan dan takde selera nak masak..poor my incik chubbykuh..




Bahan dan caranya:-

3 biji telur goreng mata
1 labubawang besar hiris bulat
Sos cili,air dan garam secukup rasa
Cili padi-suka hati

Telur dah goreng asingkan.. Tumis bawang dengan sedikit minyak masukkan sos dan garam secukup rasa..tambahkan air kalau taknak pekat..dah siap curahkan saja sos tadi kedalam telur..boleh dihidang dan dingap hehe..

kalau makan macamnih takde la perut naik dan tak perlu lagi kesini

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments :

Total Pageviews