Tapir goreng berlado

Hello ebribadi...

Mesti korang eksited nak cuba resepi ini kan hehehe..tajuk takde kena mengena dalam ini gambar sebab tapir mana boleh makan ..Adoi mengantok tahap tapir bersalin 18kali nih...mesti korang tak pernah tengok macamana ghupenya kan huduh bebenor hahaha sila tengok muka sendiri dicermin tatkala perasaan mengantok itu datang dekat korang time kojer dan bos ada depan mata..Kotak mancis pun dah berbundle menahan mata tapi semua gagal..

Itu adalah punca gara-gara tak lalu nak update entri apa lagi dengan ketandusan idea yang kering ditasik madu..tuju lagu boleh hehe..Semalam idea mencanak-canak datang minta suruh update tapi kemalasan jari ini menaip dibatalkan sahaja..mood terus ilang semalam uwaaa meh sini nak cerita konon-konon nak jadi blogger tegar la update blog dimana sahaja..sambil menunggu didalam kereta sementara incik chubbykuh membeli santapan dinner malam tadi sempat lah menaip 800 patah perkataan di handset cap ayam untuk update entri tapi cis bedebah tak save terdelete semua..eii nyampah dengan diri sendiri akibat kelaparan nak tekan send terus tekan delete..

Cuba membesarkan bijik mata agar tidak mengantuk tatkala koje..


Cerita dah panjang berjela-jela karangan kat sekolah pun kalah tapi apakan dya korang takde rezeki nak baca kot..heheh pasan je kan ada ke orang datang baca blog nih entah-entah cakap sesorang kot..Jangan korang macam itu tak baik okehh..kalau cerita agak-agak tak besh bitau la..boleh update resepi masak-masak dengan niat jatuhkan rating Cik Mat Gebu atau bikin segmen macam Abg Ben tu tapi rasa-rasa ada orang nak join ke..hahaha..okeh-okeh hilang mengantok sudah setelah membebel disini dan sambung buat kerja balik okebai...

Eh cuba klik sini kalau korang belum lagi Register kat Churp-churp
Kalau nak nuffnang pulak klik-klik sini..

4 comments :

mizzkechique said...

takot bc tajuk..haha

Sunah Sakura said...

tapi tapi tapi..... saya mengantok~~~ :p

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

mizzkechique -compom terbayang macamana ghupe dia kan..hehehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Sunah Sakura - awk pun ngantok jugak..malam tadi tido lewat aea...

Total Pageviews