SEGMEN : 5 BLOG PILIHAN HATI


Selamat Petang...

Sambil mem'break'kan diri dari korje sambil makan manggi cup kari + teh o' ais pagi tadi sangat heaven..hehe..alang² menyeluk perkasam dah break nih join la segmen en Ben ..



Asal ada segmen je mesti kena letak header muka dia..macam tau je memang selalu pergi blog dia..tak kesah la apa pun dia update rasa memang harus ke blog dia je setiap hari..WAJIB kot!!bagi nick name utuk dia la abg badan ketak okeh..
2nd runner up jeng² apalagi blog dak tecik aka yuyu zulaikha nih la..suka la tengok dia membebel update kat blog ala² merepek jual kerepek..
3rd yang pasti bukan dari sekarang tapi memang dari dulu kot selalu skodeng blog nih..blog kak risa..suka sebab ada persamaan kot kami...nak tau ke?mane boleh adalah...hehehe
4th blog sapa lagi kalau bukan blog bff en Ben..blog masak² untuk saya yang tak superb masak nih...Blog Mat Gebu..
5th dan yang terakhir blog tiba² je layan plak sekarang blog ujang..pekehel pun tatau..hehehe

Nak senarai lain lagi tak?..macam² blog ada lagi sapa suh bagi 5 blog je..ekeke..okebai ;)

6 comments :

SoLy SoLicious said...

salam ziarah dr segmen abg ben :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

aii soly salam ;)

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

solo molo sekarang dah tau kan hehehhe

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben nak usha blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah sini...

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh leee singgah :)

Total Pageviews