KL Gangster Terbaik!!


whazzup dude...

Mood gangster arini sebab semalam baru tengok cerita KL GANGSTER..memang terbaik!!tapi taknak cerita lebih2 korang pergi tengok sendiri dulu baru bole komen..tapi tak suke watak Shamsul yusof over acting manyak langsi..
 Tengok tiket pun dapat midnite punya sebab dah full sold out yelah 1st day ditayangkan tempat duduk pun dapat seat D..



Sinopsis Filem KL Gangster 2011
Malek adalah seorang gangster yang baru bebas dari penjara setelah tamat menjalani hukuman selama 5 tahun. Malek mahu melupakan dunia gangster dan pergaduhan lalu memilih untuk menjalani hidup sebagai orang biasa dengan azam baru. Sekuat manapun Malek cuba lari dari dunia gangster, dunia hitam itu cuba mengejarnya untuk menarik Malek kembali semula ke kancah pergaduhan sesama gangster. Malek berusaha meredakan amukan Shark yang kini mahu menguasai kawasan Kuala Lumpur. Kemunculan semula Malek adalah ancaman paling hebat buat Shark kerana Shark merasakan Malek adalah halangan paling buat dia untuk muncul menjadi gangster terhebat.
Lebih parah lagi, Jai iaitu adik kandung Malek kini berpihak kepada Shark dan menjadi orang kanan Shark yang paling setia. Sanggupkan Malek menumpaskan adik kandungnya sendiri? Berjayakah Malek menentang Shark? Bagaimana nasib Malek nanti?
Masihkah ada peluang untuk Malek memperbaiki dirinya?
Korang tengok sendiri nanti yea..

Korang layan gambar dengan trailer movie nie yang ADA je okeh!!

jangan sampai gua kerat lu 18 kali baru lu tau erti penyesalan


Sekarang Mau Kasi Langgar Dia Punya Tempat La, Baru Syok~


Zizan aka Fadil /Abg Long DIL bikin pecah perut ketawa

Ehh siaal laah~ puiih!

Bagi jela KL tu kat die

Lawan Aku Bukan 2 Orang , Tapi 2 Lori

Sorry to Say , Bro


Kalau dia usik dragon , wa kasi cium dia

Abang xabang, sape kacau aku Pecah







p/s:-pasan tak kenapa banyak gambar ADI PUTRA sebab suka sangat dengan dye heeee;;)

No comments :

Total Pageviews