I'm not feeling well

Selamat pagi..

Hari ini memang sangat lemau muka dah ghupe jerangkung tanah minta penyepak je..saya sangat tidak sihat flu dan sakit dada tatkala preggy ini amat menyiksakan..nak makan ubat pun rasa was² yelah preggy mana boleh sebarang ubat mau telan...nak pergi clinic sepuluhratusribu kali maless...ini dah sakit dada merebak ke batuk kong² dah bunyik macam mintak gas(nap) disalurkan je kat dalam paru² ini...


Gambar ehsan google>Letak gmbr sendri nanti korang muntah biru..

Perut sudah tahap kebuluran ala tenok tapi selera makan takde sudah flu opkos sakit tekak jugak..mak aiii siksanya...pagi tadi batuk pun kahak macam ada campur darah risau jugak tekak nih dah luka ke sebab asik² batuk..baby dalam peyut nih pun asik menendang² je tak selesa bila mama dia asik batuk²...sian baby sorry ek mama kacau baby tidor ..eh okelah nak cerita panjang² tak larat nak taip pulak..nak start buat keje la okebai..



p/s:-Sakit cenggini tiba² banyak pula payment masyuk...Alhamdullilah..

Total Pageviews