Dapat BE thank you Nuffnang



Yehaaa...gumbira rasa hati walaupun cuma mendapat berapa ketul BE..ini buat seronok nak berblogging ini bikin hati terus bernawaitu untuk menjadi blogger tegar..Terima kasih Nuffnang lebiu so much...Eh² memang la sangat eksaited okeh memang la buat blog dah lama tapi baru sekarang aktif dan baru sekarang merasa dapat BE dari nuffnang...
 Ade jugak BE dah jadi ME..kejap je iklan tu..

Mood tengah berangan nih bilalah boleh cash out beribu riban kan..macam redmummy,ben asshari erm siapa lagi hah yuyu zulaikha walaupun dia rendah diri mengatakan duit nuffnang cukup bayor broadband dia tiap² bulan je..sebenarnya tak paham sangat pun lagi apa itu BE,ME,CAMPAIGN...ada orang cakap kalau nak semua² tu trafik kena tinggi kalau nak trafik tinggi kena pandai SEO kalau nak tau SEO berkesan cuba check dekat PageRank.

ini dah kira ok la dari takde pape tapi nak try upkan lagi



Nak cerita pasal BE je nih tapi melalut dah kesemua² apa² pun semua memang berkaitan..lagi satu punca traffic tiba² naik sebab ping kat Innit dan menggunakkan teknik SEO...banyak orang view ini sahaja..


p/s:-kena belajar lagi dari yang pakar..

5 comments :

mizzkechique said...

TAHNIAH...buleh share x?? hehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

mizzkechique-Boleh je..ini pun baru lepas nak beli gula² hehe

BeloG MTT said...

Wahh syok kemain.. :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

BeloG MTT -syok la baru 1st time hehe

Ronaldmohoni said...

wah, tahniah... kira oklah tu...

Total Pageviews