Cara timbang berat blog

Hari ini kita belajar lagi satu perkara yea yang mana korang² tak tahu cara² nak timbang blog korang itu berat ke ringan..pada siapa dah tahu tu dok diam² okeh..ini bukan timbang pakai timbang beras tau kalau mau timbang sila klik sini


Cth macam saya punya:-


Timbang ini bertujuan nak tau blog korang berat ke tidak..sebab kalau berat sangat nak loading pun lambat..kesian pada orang yang pakai berukben line selalu macam siput..bila dah lebam je loading automatik jadi fedupkan..bila fedup tangan laju je menuju ke arah closed..

P/s :-Orang kata berat ok bawah 100 kb..tapi bawah 200 kb pun oke jugak hape..

1 comment :

AinaaRainbow said...

laa . ingat kan saya punya berat . rupanya 29 lebih kb je

Total Pageviews