Cara tangani Windows Not Genuine

 Tak suka kalau Pc kena macam nih..sekali tuh dah pernah kena kat Pc opis..Apa pun tak boleh cehh wallpaper jadi hitam tak boleh letak gambar apa²..Siapa guna Os Windows 7 mesti pernah terkena dengan Windows Genuine punya..dulu tau dorang cakap sebab Windows Ciplak..tapi sekarang ada cakap sebab update Windows jangan update for windows 7 (971033)so sekarang korang disable terus automatik update kalau korang malas nak cek..Sekejap je nak buat nih cuba korang test pada yang Pc @ laptop yang terkena nih..






 Langkah 1:Sila download software RemoveWAT~click sini

Langkah 2: Selepas download extract file nanti keluar RemoveWAT.exe dan click pada button Remove WAT dan tunggu siap secara automatiknya Pc atau laptop korang akan Restart



Langkah 3: Cuba korang tengok hasilnya..

No comments :

Total Pageviews