Jom Check Google PageRank

Eh korang dah check blog korang punya Google PageRank..Meh sini nak bitau pada yang tidak tahu sahaja PageRank ialah satu alat yang diciptakan oleh Larry Page dan Sergey Brin untuk mengetahui kedudukan sesuatu blog didalam enjin carian google..Adess saya pun baru tahu nih lagi tinggi skala korang lagi tinggilah kadar kepemesan korang dan trafik..saya punya dari 10/10 cuma 2/10 oke lah kan dari takde..(statement untuk sedapkan hati sendiri)

Ini saya punya...
Meh check it out korang punya pulak..
*
*
*
*
*
*
*
*

Check Page Rank of your Web site pages instantly:




This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service
Capture d essences of Malaysian spirit in the form of music & best music videos will be aired on #AstroMyMusic


P/s :-tidak tahu berapa lama mau jadi 10/10

No comments :

Total Pageviews