Cara Letak Iklan Nuffnang Statik

Korang ada blog?ada akaun nuffnang tak?nak cuba buat iklan nuffnang statik..pekata korang test nih..
Langkah1 Login dulu kat akaun nuffnang korang yang takde sila register okeh..klik sini

Langkah 2 Copy kod dibawah dan  paste kan di HTML/javascript dalam blog korang.

( Dashboard > Layout > Page elements > Add a gadget > HTML/javascript )

div style='display:scroll; position:fixed; bottom:5px; right:5px;'>Letak Kod Nuffnang Sini</div>

then korang save..Cer tengok jadi tak?

5 comments :

logorithm said...

Cool! Just what I've been looking for!

Thanx Ladybird! :-)

Entri terbaru: Gambar Dulu-Dulu...

Sunah Sakura said...

tapi saya tak suke yang statik ni, saya pakai lappy kecik... skrin pun kecik, benda2 float ni kadang2 tutup post, tutup sidebar... hehehe...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

logorithm- ur welcome..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

sunah sakura -yeke hehe..kite bikin lagi kecik boleh hehe

sUke-sUki :D said...

thankz =D

Total Pageviews