Cara-cara nak buka website kena blocked

Selamat tenghari korang...

Meh sini nak bitau cara macamana nak buka website yang kena blocked..selalunya dekat office lah banyak kena blocked sebab bos taknak pekerja dia goyang kaki makan gaji buta melayari internet yang bukan kerja..contoh terbaik Facebook,Twitter,blogger...eh bos takkan blog pun nak blocked abis lah traffic blog saya kalau tak update atau ping kat website² macam geng blogger..sampai ada yang kena bawa laptop atau broadband sendiri ke opis untuk memenuhi kehendak diri menjadi blogger tegar hehe jangan marah ek en ujang entri nih khas untuk kamu okehh..

Senang je pun just kena download je...



korang klik kat gambar nih dan akan membawa korang terus ke website nih..klik kat free download tu okehh..



Pastu korang kena extract file>Save



Dah save korang cuba klik kat icon dia akan keluar gambar mangga besi dan macam gambar diatas nih..apalagi selepas tu korang buka la laman sesawang yang korang nak..kunci itu kena sentiasa buka kalau korang nak buka website yang kena blocked..

Selamat mencuba!!!!



p/s:-Ini cara hanya boleh digunakan dengan Google Chrome,Safari dan IE..mozzila takboleh guna..yang lain² saya tak tahu pulak..


Update
setengah PC tak boleh menggunakan latest version korang boleh juga download 10.06 punye klik sini

3 comments :

Ujang9897 said...

wow..hee...esok nk try donlod..tq..hee..

kalau takleh gak cmner..=)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Ujang-cer test dlu..saya pun kat opis byk web kena blocked saya buat camnie je okeh..try pape bitau

nik rosmawati said...

dah try.menjadi.thanks untuk info ni,nak share boleh kan :)

Total Pageviews