Breakfast Omputeh

 Good morning uolls...

Tetiba je tekak i rasa nak makan bende lain pulak untuk breakfast..Asyik makan nasi lemak je pagi-pagi breakfast badan pun dah naik berkilo-kilo lemak dengan isipadu pejal mampat..nak elakkan lemak tatkala pagi hari yang akan membuatkan mengantok tahap gaban..meh la sekali sekala tukar menu plak..makan budget cam dok kat oversea la konon..selalu minum nescafe o ais kasi tukar jugak menu air..baru ngam.. pagi-pagi makan ini dan minum fresh orange tapi kalau siapa yang tak biasa tu boleh membuatkan memerut dijamban serta akan chery berry..hahaha..sib baek i dah biasa ekeke..okeh2 takkan ini pun mau resepi simple je..
breakfast weekend aritu..

bahan serta caranya :-
Sosej ayam cap aym 3 batang digoreng atau nak rebus pun boleh..
Ubi kentang sesuka rasa digoreng
Tomato dihiris >kalau makan banyak tomato kulit jadi cantik~ini peberet saya~ngee
Kacang Panggang dalam tin terus makan pun boleh
Cili sos dan mayonis sesedap hati korang nak letak banyak mana..


Pre-wedding photoshoot jitters? Y nt try a casual shoot with #YellowCowStudio ? It's only RM75 at #MilkADeal

Arini punya breakfast

p/s-Tak kenyang sangat erkkss makan utk 2 org..

Total Pageviews