Bila Isteri berblog..Si Suami dan Anak?


Ada je header En ben disini menunjukkan saya telah menyertai

SEGMEN KHAS : BILA SI ISTERI BERBLOG .. SI SUAMI dan ANAK ?

Halamak jatuh lah saham saya pasni mesti orang ingat saya single mingle lagi kan..ek'eleh pasan je lebih ekeke...okeh² pada yang tidak tahu meh sini nk bitau pssttt...ai dah kahwin la u..mesti ramai nak tau kan macam mana nak bahagi masa ber-blogging  dengan family kan..cewah dah macam retis pulak nak jawab kan..erm mudah je saya berblog dekat opis je so takde kacau pun aktviti sepatutnya dekat rumah..lagi pun belum tahap blogger dan tidak tegar pun lagi..Tapi kalau kat umah tu rasa nak mengadap laptop iaitu aktiviti yang bakal membuatkan melekat sampai tak pandang kiri kanan opkos sebelum itu siapkan kerja-kerja rumah dulu dah masak bagi incik chubbykuh dan anak-anak makan apa lagi start la tenung laptop sampai nak retak.Selalunya timing yang paling selalu berblog selepas makan malam dan anak-anak sudah tidor..Incik chubbykuh tak kisah pun jangan pasal blog family terabai sudah...Part besh kalau tengah tengok tv kat tangan melekat je blackberry nak update Fb konon tapi siap boleh update blog lagi..

 

 Letih berblog owh massage kat sini..

 

 
Apitt shakap kalau mama cibuk ngan blog takpe daddy ade..kann..

33 comments :

* Zaleta * said...

hoyeayyy...best kan ada asben yg sporting...keep it up dear...

~iz~ said...

salam kenal...

thanks sudi singgah blog iz..
selamat berblogging....

leyzajamil said...

waahhh!!! seyes tak macam dah kawin pun?? mcm anak dara lagi adalah..pe rahsia?

aizamia3 said...

happy blogging dear.. ;)

Pitri said...

.....best kan..jadi blogger...hehehehe

ani said...

salam kenal..terima kasi kerana sudi ke blog saya

アヌム ちゃん said...

comel je apitt..heee

Alya Esprézzo said...

hahaha...opss! tau tape, igtkan single..hahah alamak jatuh market la sis..haha happy blogging! :)

aku dan segalanya said...

suami x kisah pun kan..bestttt

Azzah said...

singgah baca.....hepi blogging

ariana's said...

Salam kenal. Singgah dr segmen sama.
http://arianasstorys.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-isteri-berblogsi.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

@* Zaleta * - memang besh..thnks zaleta...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

~iz~ - ur welcome..nak tengok ramai tak kaum ibu yang berblogging hehe..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

leyzajamil - hehehe kembang setaman dah nie rahsianya happy selalu..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

aizamia3 -u too ;\0

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Pitri -dah boleh iktiraf blogger ke skg hehehe..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

ani -sama-sama...selamat datang ke blog saya

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

アヌム ちゃん -apitt jawab maceh auntie..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Alya Esprézzo -hehe takde makna single pun takde market hahha..thnks alya

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

aku dan segalanya -yup memang bestt..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Azzah -sila-sila baca ;)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

ariana's -sala kenal jugak nanti saya terjah okeh

Lady of Leisure said...

keke dulu i almost everday nak update, now ala2 malas gitu hihi

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

lady-nape dah tak update..update la lagi masak-masak suka saya try contohnya nasi ayam sedap..

Nadya O'Conner said...

nadia promote blog anda di sini >>Miss Nadya Promote Blog Part 4

Mrs.Yie said...

hehe..selamat berblog untuk para suri rumah sedunia :)

missbby said...

hai, salam kenal..terima kasih datang blog saya..:)

hamzah ian said...

budak comel.. jhehehe

saya bukan tomato said...

kalau anak dara pon kena masak bg fmily makan dlu baru leh ngadap . he

GaRy™ said...

datang dari blo BA!!..
gary follow cne yer~.. jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif...

sue sopian said...

salam ziarah..

best kan hubby sporting habis.. kan.. hihi

Marina said...

sy pon update blog kat opis je...kat rumah terbatas walaupon encik hubby sporting

Ameh Wahab said...

betul sgt²...hehehe...

Total Pageviews