Bad sungguh la Bad Request 400














Korang bukak blog tak arini..tengok tak kenapa asyik Bad Request 400 menyampah pulak..nie problem blogspot ke problem browser nih...
tadi pakai Mozzila tak boleh pakai google chrome pun sama..nih tadi update entri pakai safari boleh pulak..cuma Internet Explore je tak test lagi..
eiii tak suke la browser pakai IE..tak besh..
Cube korang tengok korang punya oke ke tak...kalau tak oke cuba la pakai browser yang lain selain apa yang korang pakai sekarang...cer test²..

ini saya pakai Mozzila macam $#@%$#^$




blog tak boleh bukak weng jom kte race dulu

Total Pageviews