22 weeks already hoyeeh..

Selamat petang ebribadi..

Meh sini nak cerita sikit..once upon a time hahaha..eh saya dah 22 weeks la..tak lama je lagi apitt dapat adik..fuhh sangat nebes okeh...
tiba² je nak cerita yang ada situasi ekeke..

Situasi anak dan emak dipagi hari

Apit:Ma nak ambut pang..
Mama:ambut pang?
Apitt:ambut acak..(sambil bagi gel rmbt daddy)
Mama :Nak suh buat rambut pacak lah tu macam daddy dia.
Apitt :Ma apitt awa tak?
Mama :tak awa punn...
Apitt :tak awa apitt ensem..
Mama :erks..Terkesima..terkedu dan seangkatanya..adoii besar jagung nih dah pandai nak lawa²

Peace Yaw..Apitt tak reti buat peace..


Tengok mama dia pula sudah 22 weeks tapi macam buncet je..siap boleh pakai jeans lagi..mesti ada tertanya-tanya apitt nih ikut perangai sape ek?eh² mana tumpah kuah kalau tak ke nasi kann...hahhaa..


Tak lama lagi apitt akan jadi abang apitt




p/s  :-tada idea nak update entri sekian

Total Pageviews