Update via blackberry


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Yeay dah tau cara update blog guna my Blackberry je..pasni kalau malas update nak bukak laptop bagai dah ada cara senang..cett cara mcm slalu update blog je kan..


P/s:testing je nih jakun jap..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone




Update
Cara update blog guna Blackberry/Smartphones
< Blogger>
Dashboard > Settings > Email&Mobile >Posting Options >Masukkan kata unik sukahati korang dalam tu cth: ladybirdluvone.comel@blogger.com> Save

Smartphones/blackberry

Contacts> save email korang tadi>compose Email >Send

Nanti korang update keluar macamnie
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments :

Farra Dhelina said...

yeay..senang kan??

{ finieViolet} said...

sy pengguna BB gak.. thanks yer for info.. senang nk update blog camnie ..dimana2 pun.. hehehe...

{ finieViolet} said...

hehehe..sudah berjaya..thanks yer..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

farra * yup so easy

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

finie * dah buat ke?senang smbil baring pun bole update kan..

NanieKhairani said...

Thank you very2 much.. punya la saya dok try2 sebelum ni.. akhirnya dah boleh dah.. :)

Nur Afiqah :D said...

Kenapa slalu je tak dpt!

Total Pageviews