'Cool' kan enjin carian google anda.


Selamat Tengahari uolls..

Tidak suka Google anda kelihatan sungguh plain? Apakata kita bikin jadi cool babeh baru menarik..ikut step² kat bawah ini..sangat sempoi..ngee~

1st step -buka uolls punya enjin carian Google.
Sila sign in dulu email Google uolls..

Selepas sign in done

2nd step -tukar gambar latar belakang atau dalam english Change Background Image

Pilih gambar yang menarik kalbu jiwa uolls..disitu juga sudah tersedia gambar² yang menarik tapi kalau mahu gambar sendiri pastikan gambar itu besar.Kalau gambar yang di upload saiz tidak menepati akan keluar kata² ini    
"One or more of the images you uploaded was smaller than 800 by 600 pixels. Please choose a larger one and try again."

So kena lagi tukar saiz gambar uolls dulu..Tapi selain gambar dalam CPU uolls boleh juga guna gambar dalam Picasa Web Photos..Macam iols hambik gambar dalam picasa aje ;)

3rd step -Dah pilih gambar klik sahaja..nanti buka saja Google mesti terpampanglah background yang uolls pilih tadi.Cubaan pertama gambar bersama en chubbykuh..1st godek gambar itu je keluar..muahahhaha..


Dan yang penting sekali setiap kali uols nak tukar pun takpe..aDO den Kesah..wahwahwah..
sama macam iols suka main tukar² see dah tukar gambar chenta atikuh pulak..heee~~


p/s-Batak baru tau hasil godek² sebab system kat opis nie mengong..

No comments :

Total Pageviews