Review .... dalam botol

Selamat Tengahari...


Trimester pertama memang amat melemaukan sy..morning sickness yang agak teruk bukan takat morning,afternoon,evening aduh sangat² melarat penyakit yang dicari sendri hahaha...semalam pergi ke klinik check darah (sies sakit wooo takut jarum pnjg²) doc bagi MC akibat kelemauan sy yang tahap gaban itu..Tapi ini bukan nak cerita pasal tu nak cerita la sikit pasal muviee ...dalam botol.




Owh pergi kerje lemau tengok wayang boleh pulak kan..ala tengok wayang duduk je..kalau kerja kan kena buat "call"hehehe...lantak pi la kata dah dapat Mc kan..semalam kebetulan en chubbykuh cuti apalagi pergi bertenet la kan.Nasib baik semalam hari Rabu so murah sikit RM8 je..kalau pergi hari biasa dah tentu RM11 lagi rugi dengan cerita entah apa² nih..

Sebelum masuk beli dulu popcorn budget layan la makan sambil menonton cerita Baek punya nih..aduh masuk wayang je banyak tempat kosong..eh bukan cerita nie baru keluar ke macam takde sambutan je..owh lupa hari rabu pukul 4pm plak tu orang semua bekerja..


Starting je entah pape macam orang kena sawan tapi dah tengok sampai abis starting tu adalah ending cerita nih...Cerita yang mengisahkan hubungan sejenis iaitu Gay..Watak utama Arja lee sebagai rubidin dan Wan raja sebagai Ghaos..serius geli betol adegan dalam cerita tu..




Salah satu adegan yang meremang bulu tekuk sy tengok..adegan masa dekat pantai dan adegan bergurau dalam khemah..itu belum lagi adegan Wan Raja hanya berseluar "boxers" saja..Masa adegan dipantai itu lah Ghaos mengungkapkan kata "kalaulah you perempuan" bukan robert tapi rubi..Rubidin sanggup berubah demi sayangnya pada ghaos tapi ghaos tidak dapat menerima suprise bidin yang telah menjadi Rubi setelah ditinggalkan hampir 2 bulan..








You cakap you dah berhenti rokok kan..you memang dah tak kisah kat i langsung..
Lebih kurang la ayat Rubi mase nih..




Part nie Arja Lee sampai melutut kat kaki Wan Raja..



Ayah kena redha sy macam nie kata bidin..


 Kekecewaan pada sikap ghaos dan kematian ayah bidin mebawa bidin ke kampung dan menemui Dina lakonan Diana Dainelle.Mak bidin dan mak dina mengambil keputusan utuk mengahwinkan mereka tapi perkhawinan tu tak jadi setelah ghaos menunjukkan ...dalam botol kepunyaan bidin dan bidin melarikan diri..abis..



Panas gak part nie Diana Dainelle nak kiss Arja Lee



Macam itu saja ending cerita tu..Cerita yang banyak bercakap pastu memang tak best betol la..duration yang sangat lama dari pukul 4.10pm sehingga 5.50pm..Masa saya telah terbuang sia²..Ini adalah review sy so ada sy  kesah? tengok la sendiri kalau nak nilai sendiri kan..sekian...




UPDATE

pic adalah goggle 


















1 comment :

Ahmad said...

tgk tajuk pon dah agak dah jln citer dia x ke mana pon...nak wat lebey²...kompem x lepas jaringan FINAS...hehehehe

Total Pageviews