Gegar blogger baru

elllo ebribadi..

Apekehel plak sangat dah start nak update blog balik pastu tetibe plak nak masuk segmen gegar blogger baru bak kata abg ben10 eh salah ben ashari itu untuk blogger yang pendapatan ciput macam sy..tgok follower sy 50 pun tak sampai...tu lah suka sangat jadi silent reader..


kenapa sy pilih pic nie?
  • sbb muka dari tepi sebijik macam muka my bff husband
  • nak suh hubby sy main gim bg badan ketak² ekekeke..
  • ape lagi hehe xbole tulis lebey² janji sy suka sy suka lah hahaha...

kenapa sy jadi blogger?

Sebenarnya tak reti pun blog² nih sejak 2 tahun lepas join forum Ratuhati dan mengenali kakak² sempoi kat situ baru lah wujud blog nie..hanya utuk suka² menghapdet entah pape aje...pastu semangat  pasal nuffnang padahal habuk pun tarak..hehe..


blog yang sy selalu singgah? 

Banyak gak sebenarnya..tapi silent readers kan suka baca dan tak tinggal jejak..blog abg ben selalu gak ,kupu² kecik,dan yang harus skg blog sis hasrisa sbb rajin benor menghapdet skg..

15 comments :

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

c-tea said...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

solo -yea jap g sy jenguk blog kamu yea jd polower kamu lgik

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

aii nisha will be ur follower too...ngeee~~

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

ctea i pun da terjah blog u..shntek kaler purple lagik

iekah said...

hye..
terjah u from BA..
gegar blogger baru..!
heppy blogging!

ade mase singgah la my teratak
http://iekahridzuan.blogspot.com

follow u =)

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

mas saari said...

singgah n follow sini dari segmen BA
salam perkenalan!

semoga terus maju jaya dalam dunia blog!

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

sha said...

ooo, macam tu.. nuffnang, satu semangat tu. hihi~

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harapkita dapat jadi kawan ye...:)

Total Pageviews