Weng suda....

Akibat kepogekan yang keamatan sangat..tgok la banner kat blog nie...hahha...try nak cube kerek sket bole cmtu...ekekek...masuk air suda bape ari da xcukup tdo..kat opis plak keje bsepah²...kat umah plak sedang packing barang² nak pindah umah...phewffff...aritu cuci umh lg..badan da sengal² ubi...adoi gler ubi bukan gler kentang da eh sama tu..letih² pun mata nie tamo lena asyik tdo lewat aje..tahap kemerengan dan IQ pun rase down..mata nih xpayah cakap panda tengok pun naik pelik adik beradik aku ke nih..hahahha....sekarang nie pun apa pun tak boleh....badan da cengkung ghupe jerangkung sebab tdo xcukup makan lagi la serupa xmakan..nak tambah extra energy minum bidadari DCL (nie bkn promote ekeke) tp aduh rasenye cannot go...rase² kurma sket pastu ntah pape lg campuran..minum pun paksa da la pastu xbole minum air sejam..memang xbersentuh la bidadari tu...da xde energy banyak kena buat..otak pun gagal berfungsi seperti biase kalau tak i la champion nak putar belit customer.nie customer tanya bole plak i tanye dia balik bole...wkakak...fikir² balik memang masuk air tahap otomen taro da nih..oke la karang bebel² kat sini tambah letih i lg...adios amigos...world peace ♥

Total Pageviews