♥Reunion Semerbak 02'♥

Wah memang meriah la dapat jumpa kekawan lama nih..besh gler rindu time sekolah..kenakalan dulu panjat pagar,kena kejar dengan cikgu memang kelakar..macam2 hal nama pun budak sekolah siap ada group lagi Runner ..akhirnya setelah 8 tahun keluar dari alam persekolahan akhirnya 2 mei 2010 bertempat di Restoran Nelayan Titiwangsa kami bertemu bercanda kembali hehe..Nasib baik dunia da semakin canggih dan adanya Facebook kami semua dapat berjumpa kembali..walaupun ada yang tidak dapat join kan diri..Tapi lagi excited 2nd Reunion ala picnic..tak sabar rasanya boleh berborak panjang sebab masa amat mencemburui kteorang borak pun tak puas...Harap kali ini korang datang semua kena angkut laki bini dan anak serta partner korang oke...♥







No comments :

Total Pageviews