R.i.p Kash..:(



Rest in peace Kashminder Singh Chelli



Semalam terkesima dan terkejut kerana kuterima berita my friend kashminder telah meninggal dunia..baru berapa hari yang lepas chat dengan dia kat ym..cara dia pun cam lain sket maybe kteorang dah lama tak chit chat..tak terfikir plak itu la chat kteorang yang terakhir..kteorang just gado2 kecil pasal nak masuk balik keje kat dellmark one..Office yang pertama ku bekerja sebagai credit recovery.. dan dia juga yang banyak mengajarkuh dunia collection nie..sehingga sekarang kuh masih didunia collection..memang tak percaya begitu awal ajalnya sampai..tahun nie baru je 25 tahun..

Kash dah pergi meninggalkan semua semalam dalam kejadian excident kat damansara puchong pukul 7 pagi yang membabitkan 4 kereta..sebuah kereta toyota yang memandu laju terus merempuh kereta wira yang kash pandu sehingga terbabas dan merempuh divider..tiang lampu serta kereta saga..


dari sumber berita dan kawan2 dia meninggal ditempat kejadian kerana tersepit ditempat duduk pemandu..







polis sedang mengangkat mayat Kash ke HUKM untuk dibedah siasat..menurut sumber muka kash dalam keadaan elok melainkan kepalanya yang berjahit.


berita dalam the star klik sini


we'oll will missing u kash :(

u will b remembered...



6 comments :

KELLY910 said...

ledibed..
takziah kelly ucapkan buat kash..:(

Lady of Leisure said...

takziah pd keluarga mangsa...

wina said...

ayiera, kalau x silap wina..kash ni my friend kat FB

hope his soul rest in peace

L@n@ said...

huuu.. teroknyer exciden tuh .. sedey yer ..

tips-jejaki-pengunjung-blog-anda

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sedihnye dengar kwn ledibet dah tiada. salam takziah atas pemergian kawan tu....

♫:ch3nta atikuh:♫ said...

tima kasih sis semua...
yup sis wina dlm fwen dlm fb sis juga..
kte sgt tkilan sbb baru gado2 dgn dye..
pastu dye sgt baik dgn kte..

Total Pageviews