Stress


Sorry to oll coz eira dah lame tak update blog..macam2 problem sekarang..yang pastinya pasal KERJA...selagi belum tutup mata kerja3...=( ...sekarang eira melalui stress yang melampau sehingga migrain..otak berserabut..fikiran kusut..memang tak tenang langsung ..harap2 masuk tahun 2010 nie semuanya berubah menjadi lebih bagus...oh tuhan kuh tahu disebalik sesuatu kejadian yang menimpa pasti ada hikmah disebaliknya..dan kuh tahu jua ini semua pengalaman dan pengajaran supaya dakuh lebih tabah dan kuat untuk mengharungi hidup untuk mencari sesuap nasi...Ya Allah hambamu redha menerima ujian darimu...

4 comments :

suealeen said...

padanlah senyap je banyak. kat FB pun kureng bersuara. carilah masa merehatkan diri... stress ni tak elok untuk kesihatan...

MIEZA said...

Eira, kalau nak release stress akak gi karaoke..hehehe..hilang sume tension...@ pegi spa, massage badan sampai terlena....

cakura said...

salam ziarah.moga ladybird xsuper duper stress lg.hadapi dgn tenang k.

fisa othman said...

ader hikmah d sebaliknya...;)

Total Pageviews