"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

kuterjumpa contest nie kat blog sis wina macam best je nak join lah..sejak menjak nie tak taulah kenapa diriku suka sangat masuk contest hhehehe..






"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009
hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang& 5 penerima saguhati istimewa
Syarat penyertaan :
1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Lifedan add my link nie di bloglist anda
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidoryang paling cute,chomel sekali...
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendakla dalamlingkungan usia 3 - 12 bulan
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..


?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

tada....




Nama Baby-Afiq Zafran
D.O.B-5 April 2009
P.O.B-Hbkl
Nama Mama-Ayeira

-Gambar nie diambil last weekend..afiq keletihan mengikutkuh berbuka puasa di damansara ..dari tengahari sampai kemalam tak tido..letaknya dikatil terus penjam matanya...ngatok sangat dah...
-blog penganjur yang menarik hati saya ialah sayasuka background yg lembut pastinya ada pink dan bb blue..gadget yg tersusun kemas dan ofcouse sekali cerita2 tentang kehidupan chenta atinya..

2 comments :

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah dear..huhuh..cute n nice pic niee..heheheh...tq for joining dear

Ayeira aka ladybirdluv0ne said...

hehehee ada harapan ley menang lah huhu

Total Pageviews