Afiq 5 m0nths




my afiq sayang dah 5 months ..erm pejam celik je anak mama nih dah besar ..dakuh tak sabar melihat nanti afiq dah pandai berjalan nanti...sekarang afiq dah pandai mengesot2,mengolek2kan diri seronok lah tu..yang paling geram sekali dah pandai posing tengok tu kemain lagi posenya..5 months kupikirin ngak boleh naik walker tapi masa letak afiq dlm walker tu dia sempoi je bersandar..tak payah cover letak pillow plak tu..cepat betul pembesaran anak mama nie..bak kata mak kuh ingt ank ko tu kecik tak besar2 ke ehhehe..itu juga kuh akui kerana kurasa anakku kecik je terutama nak beli baju..suka sgt amik size kecik balik rumah pakai tak muat..ku amik size ikut umur lah tapi still tak muat..last weekend dakuh ke jalan TAR nak cari baju melayu untuk afiq ku amik size ss yang kurasakan besar untuk afiq rupanya sangkaan ku meleset..memang macam ditempah2 ngam2 je..segaklah afiq dipagi raya nie..ok lah jap lg ku ada entry my doter kuh plak ..nak update juga about my doter hehe cepat juga dia membesar...

No comments :

Total Pageviews