my bb afiq da 3m0nths

runsing betullah system kt opiz nie asyik weng jew nak wat kijew ssh nak berforum dlm RH lg ssh...eii mencinyer semua kijew tertangguh..sib baek daku nih jenis suke edit2 pixie so xdeelah boring sgt..da edit wat plak movie maker..dah xde kijew namenyer...dlm pc kt opiz nie plak byk pix bb afiq pe lg..daku wat lah mengisi waktu yg terpogek nie...huhu msti korang xpaham bahasa jerman tu kan maksud terpogek tu adik beradik boring,buhsan..nie lah hasilnye...walaupun tak hebat takde bling2 yg boleh nmpk fancy..erm lantak leh jnji daku puas hati hasil kijew kuh ini...hahha buhsan glew...

video



Lilypie
*cter pasal afiq pulak skrg nie pandai benar posingnyer..da panjang akal kata mak kuh..bak kata doterkuh byklah ragam...heheh..
bb afiq da pandai menjerit2..sedut2 bibir ats dye tp bak kat sis dlm RH kenyut bibir namanya...comel betul..wah puji ank sendri..sapa lg nak puji..arini pun keputusan bb comel 2009-bayi cinta alam..bb afiq tak menang pun tp takpe bak kata vince af1 tiada pengalah huhuh..tp congrats pada pemenang pix memang cntek kena tema dan opkoz bb pun comel...saingan memang sesengit glew...lepas nie sis ummi kata ada lg contest hari raya..nk msuk lg lah bg bb afiq pakai bj melayu..erm msti encem cam bapak dye...adoiyai td puji ank skg bapak pulak..huhuhu..nilah akibat dah kebuhsanan yg amat sgt..oklah adios t klu ade mse terbuang lg akn kuh update lg lah..tp u oll kumen2 lah oke...adiossss....

No comments :

Total Pageviews